Úgy viszonyulunk majd kertjéhez, mintha a sajátunk lenne


Számunkra felelősség, hogy zöldterülete olyan legyen, mint amilyet megálmodott.
Ez a küldetésünk.

Ez nemcsak egy munka, hanem a hivatásunk. Az Ön kertje, területe is egyedi. Ezért nem tudunk sablonmegoldásokat kínálni; csupán egyedi, igényeire szabott ötleteket családja, vagy cége telephelyének zöldterülete számára.

Mi nem csupán kertet építünk Önnek.

Hanem családi életteret hozunk létre az Ön családjának átgondolt funkciókkal, méghozzá minden m2-en. Nem egyszerűen kertet építünk, hanem visszaadjuk a szabad vasárnapjait és otthont teremtünk a ház körül. Azokat a vasárnapokat, melyeket nem a kertje gondozásával tölt majd, hanem az élvezetével.
Könnyen fenntartható, egyedi, látványos életteret hozunk létre utógondozással, amely esztétikai értékén túl kertje funkcionalitását is növeli. Füvesítéstől az öntözőrendszerekig. Kertépítési kivitelezéseinknek köszönhetően napi szinten használható, könnyen kezelhető kertje lesz.
Cégekre szabott parkosítással pedig elérjük, hogy nemcsak szolgáltatásával, hanem üzletének környezetével is lenyűgözheti majd az ügyfeleket. Utazzon velünk az elismerés világába, zöldterülete, kertje tökéletes részleteivel: tervezéssel, építéssel, utógondozással.

Mit érdemes tudnia rólunk?

Minden sztori, cégtörténetet úgy kezdődik, hogy ekkor és ekkor itt és itt alakultunk. Ez a sztori nem erről szól csupán.

2009-ben azért alapítottuk meg cégünket, mert nem akartunk egy lenni a sok közül a kertépítők között. Ismerjük a „kertépítés szabályait”, de szeretjük azokat néha újragondolni, amennyire nem a végeredmény rovására megy és Ön is ezt szeretné. Mindezt azért, hogy tényelegesen olyan zöldterületet, kertet birtokolhasson, amiben jól érzi magát; és amire igazán büszke lehet.

Habár rutinosak vagyunk, de nem szeretünk erre támaszkodni. Minden kert egy kihívás a számunkra, egy alkotói munka. Hiszen évtizedekre szóló pozitív élményt építünk Önnek. Ezért évről évre bővítjük a létszámot és fejlesztjük a gépparkunkat. Igyekszünk a folyamatosan változó igényekkel lépést tartani.

Prémium minőségű anyagokkal dolgozunk, ami a kertépítési megoldásainkkal együtt pénzt és időt is spórol Önnek. A kertgondozás idő-, energia-, és eszközigényes feladat.
Szakszerű technikákkal, modern eszközökkel kertjét folyamatosan olyan állapotban tartjuk, mint amilyenben átadtuk Önnek. (Tekintse meg a munkafolyamatokat honlapunk menürendszeréből)

Olyan 12 fős fiatalos, lendületes csapatra számíthat nálunk, akik az évek alatt összeszoktak, így biztosítva a gördülékeny munkafolyamatokat. Dolgoznak nálunk kertészek, gépkezelők, kőművesek, asztalosok, igazán sokoldalúak vagyunk. A legtöbb általunk készített kertet Tatabánya, Tata, Vértessomló, Székesfehérvár, Budapest, Herceghalom, Budaörs, Biatorbágy környékén találhatja; - de balatoni, dunaföldvári kitelepüléssel is büszkélkedhetünk.

Tagjai vagyunk a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének (www.makeosz.hu) is. Az általunk épített kertek és zöldterületek többségét a mai napig mi gondozzuk.

Egyedi zöldövezet, akár már két héten belül?

Önnel tartunk a kert tervezésétől a kivitelezésen át a későbbi gondozásig. Mert a környezete sokkal többet ér. Többet ér néhány találomra kitelepített növénynél, és az unalmasan kiszámítható kerti megoldásoknál. Megérdemli a figyelmet.

Ezért a legnagyobb elismerés - amit kaphatunk-, egyben a legnagyobb reklám is az elvégzett munkánkról: amikor továbbajánlanak minket.

Velünk zöldterülete olyan lesz, amilyet szeretne.
Családjára vagy akár cégére szabott. EGYEDI.
Ez a hivatásunk. A szenvedélyünk.
Bebizonyítjuk Önnek is.
Egyedi zöldterülete csak egy kattintásra van Öntől. Írjon nekünk.
„Kertépítés a csapatunkkal és a megrendelővel összehangoltan”

Rólunk mondták

  • "Teljesen Önszántamból írok. Nem fenyeget senki, azt hiszem. Csak jókat tudok mondani ill, írni. Értik a munkájukat, megbízhatóságból ötös jár nekik, összegezve csak ajánlani tudom őket.   Ui: Most már elengedtek?  :-) "

    - Bauer József Zsolt -
  • "A Budavidék zRt. több, mint 10 éve áll kapcsolatban a Betula-Kertépítő Kft.-vel. Ez időszak alatt a megbízásunk kiterjedt kertépítésre, öntözőrendszer építésre, rendszeres karbantartásra, fűkaszálásra, térkő és betonfelület építésére, valamint eseti feladatok (fakivágás, kerttervezés) elvégzésére. Munkájuk sokaságából kiemelkedik Budaörs, Budman Cukrászda külső környezetének kialakítása, mely a Megbízó, valamint a vásárlók elismerését is kivívta.
    A Betula-Kertépítő Kft. projektjeire a precízség, a maximalizmusra való törekvés, a minőségi munkavégzés, számlázására a teljesítményarányosság a jellemző. Egyértelmű tapasztalatunk, hogy May Balázs tulajdonos ügyvezető személye, hozzáállása, vezetői mentalitása és szakmai hitvallása a garancia arra, hogy már 11 éve üzleti kapcsolatunk töretlen és a Budavidék zRt. megelégedettségére szolgál."

    - Schäffer Árpád vezérigazgató, Budavidék zRt. -